Ράφαελ και επίσημα

Ράφαελ και επίσημα

bet365

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο Ράφαελ, καθώς ο πρώην παίκτης της Πόρτο υπέγραψε συμβόλαιο με τα «καναρίνια». «Έχω μάθει να πρωταγωνιστώ» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο πρώην τερματοφύλακας της Πόρτο.

Και επίσημα παίκτης του Παναιτωλικού είναι από σήμερα ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Ράφαελ Μπρακάλι, ο οποίος όπως σας είχαμε ενημερώσει τις τελευταίες ημέρες είχε έρθει σε συμφωνία με τα «καναρίνια».

Ο πρώην γκολκίπερ της Πόρτο, βρέθηκε σήμερα στο Αγρίνιο προκειμένου να κάνει εξετάσεις και στην συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση:
«Ο Ράφαελ Μπρακάλι αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την Πόρτο. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ήρθε σήμερα στο Αγρίνιο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με την ομάδα μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού τόνισε: «Έρχομαι από την Πόρτο σε μια ομάδα που έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε μια μικρή "Πόρτο". Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού και κυρίως το πλάνο της ομάδας ήταν οι σημαντικότεροι λόγοι που με έφεραν εδώ. Έχω μάθει να πρωταγωνιστώ και με όσα έμαθα για την ομάδα και όσα συνάντησα ερχόμενος, είμαι σίγουρος ότι ανοίγει μια καινούργια ξεχωριστή σελίδα στην καριέρα μου»».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα