«Δεν ήρθαμε εδώ για διακοπές!»

«Δεν ήρθαμε εδώ για διακοπές!»

Gazzetta team
«Δεν ήρθαμε εδώ για διακοπές!»

bet365

Ο Χουμπ Στέφενς στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε για την αναμέτρηση με την Μέταλιστ υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ σε καμία των περιπτώσεων δεν πηγαίνει για... διακοπές στην ρεβάνς των δύο ομάδων.

Αρχικά ο κ. Στέφενς επισήμανε: «Εμείς δεν ήρθαμε εδώ για διακοπές. Είναι ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να βγάλουμε όσα περισσότερα στοιχεία μπορούμε και όσα κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια μας. Δεν έχουμε έρθει -όπως είπα πριν- για διακοπές. Θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε.

Ξέρουμε πως είναι δύσκολο το έργο μας. Δεν είναι κάτι που μας απασχολεί πολύ, γιατί είδαμε και τι έγινε με την Φενέρμπαχτσε. Και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις. Και επίσης δεν είναι δικό μας πρόβλημα αυτό».

Επίσης είπε για:

Τα στοιχεία που θέλει να έχει ο ΠΑΟΚ: «Να βάλουμε γκολ. Η Μέταλιστ θα προσπαθήσει να μην το κάνουμε αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε γιατί αλλιώς θα μείνουμε εκτός. Η Μέταλιστ έχει πετύχει δύο γκολ. Πρέπει να πετύχουμε πρώτοι γκολ και σίγουρα όχι να δεχτούμε πρώτοι».

Το γεγονός πως έμεινε εκτός 11άδας στο πρώτο ματς ο Βούκιτς: «Ο Βούκιτς δεν είναι εδώ γιατί είναι τραυματίας. Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με έναν διαφορετικό τρόπο και για αυτό ο Βούκιτς έμεινε στον πάγκο στο ξεκίνημα του αγώνα».

Τις φήμες που ήθελαν τον ΠΑΟΚ να έχει μεταθέσει την πτήση του για το Χάρκοβο: «Όχι δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Είχαμε μία καλή πτήση κι έγινε, όπως ακριβώς την είχαμε προγραμματίσει από την πρώτη στιγμή».

Το κατά πόσον υπάρχουν άλλοι τραυματίες εκτός του Βούκιτς: «Όχι, όλοι οι άλλοι είναι εδώ. Όσοι δηλαδή ήταν διαθέσιμοι και στο πρώτο παιχνίδι».

Το ενδεχόμενο να τελειώσει νωρίς η ευρωπαϊκή προσπάθεια του ΠΑΟΚ: «θα πρέπει να ξέρετε ότι ένας παίκτης που παίζει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τα δίνει όλα. Ήρθαμε να παίξουμε όπως μπορούμε αυτό το παιχνίδι κι ελπίζουμε μετά από αυτό τον αγώνα να έχουμε κι άλλα, πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη».

Τις δηλώσεις που όπως υποστήριξαν οι Ουκρανοί δημοσιογράφοι ότι έκανε ο Ιβάν Σαββίδης σε ρώσικο δίκτυο και σύμφωνα με τις οποίες, εάν δεν προκριθεί ο ΠΑΟΚ, πρόκειται να τα αλλάξει όλα: «Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Σαββίδη. Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα