Σκέφτεται ξανά παραίτηση

Σκέφτεται ξανά παραίτηση

Δημήτρης Τομαράς
Σκέφτεται ξανά παραίτηση

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αιφνιδίασε τους εκπροσώπους του Τύπου όταν επανέφερε σε δηλώσεις του τις σκέψεις του για παραίτηση από το πόστο του στον Ολυμπιακό λόγω του υπάρχοντος αθλητικού νόμου.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Μαρινάκης είναι κάτι που το έχει ήδη πει στο συνέδριο της Θύρας 7. «Σκέφτομαι να παραιτηθώ από την προεδρία του Ολυμπιακού. Είναι κάτι που το έχω πει πέρυσι στο συνέδριο της Θύρας 7. Δεν μπορεί να είμαι όμηρος του κάθε εισαγγελέα. Δεν γίνεται να υποφέρω καθημερινά», υποστήριξε μεταξύ άλλων όταν δέχθηκε ερώτηση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός. Διευκρίνισε παράλληλα πως δεν αλλάζει κάτι για τον Ολυμπιακό, πως ο ίδιος θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα όπως ακριβώς και πριν και πως εάν υπάρξει κάτι νεότερο θα ανακύψει νέα ενημέρωση.

Πιο αναλυτικά σχολίασε για το ίδρυμα του Ολυμπιακού το θέμα της προεδρίας: «Το θέμα του ιδρύματος το έχουμε σκεφτεί εδώ και 1,5 χρόνο. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε ολοκληρώσει όλες τις εργασίες που απαιτούνται για να μπορέσει να λειτουργήσει. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει βοηθήσει πολύ τη χώρα, πολλά ιδρύματα και στάθηκε κοντά σε πολλούς συνανθρώπους μας. Εγώ επέλεξα αυτό το έργο να προβάλλεται όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Σημασία έχει να βοηθάς και όχι να προβάλλεις το έργο σου. Σε αυτό το ίδρυμα θα συμμετέχουν άνθρωποι, οι οποίοι μέσω της θέσης τους, θα μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ κόσμο που το έχουν ανάγκη.

Από εκεί και πέρα σκέφτομαι την παραίτηση. Πριν από δύο χρόνια είχα σκεφτεί να παραιτηθώ από την προεδρία του Ολυμπιακού. Δεν το λέω πρώτη φορά αυτό. Το είχα ανακοινώσει στο Παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7. Στη ζωή μου δεν έχω μάθει να ζω σαν όμηρος του οποιουδήποτε εισαγγελέα. Δεν με εκφράζει η Ελλάδα του κ. Κορρέ και της κ. Παπανδρέου, αφού μπορούν με δίωξή τους να σε βάλουν σε μια ομηρία χρόνων χωρίς κανένα στοιχείο, και να υποφέρω κοινωνικά και επαγγελματικά. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το δεχτώ και δεν με ευχαριστεί.

Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το χωνέψω. Ο αθλητικός νόμος που είχε ψηφιστεί πριν από 1,5 χρόνο είναι ένας νόμος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να σε οδηγήσει στη θέση του κατηγορουμένου από μια μικρή συμπλοκή οπαδών μέχρι κάτι πιο απλό. Είχαμε στείλει τις θέσεις μας, χωρίς να έχουν αλλάξει και να παίρνουμε εμείς καθημερινά αυτό το ρίσκο. Όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί και θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Είμαι στον Ολυμπιακό και είμαστε πάνω ό,τι συμβαίνει καθημερινά. Πιστεύω και φέτος ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα, θα προσφέρει καλύτερο θέαμα και αν είμαστε τυχεροί στο Τσάμπιονς Λιγκ θα τα πάμε καλύτερα». Δείτε στην Gallery και το σχετικό βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα