Υπογράφει ο Μεντζανί

Υπογράφει ο Μεντζανί

Δημήτρης Τομαράς
Υπογράφει ο Μεντζανί

bet365

Ο Καρλ Μεντζανί πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και πηγαίνει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνολικής διάρκειας τριών ετών.

Ο Μεντζανί ακολούθησε την γνωστή διαδρομή όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μετά το Metropolitan, όπου έκανε τις απαιτούμενες εξετάσεις και όλα πήγαν καλά κατευθύνεται στα γραφεία της ομάδας στην πλατεία Αλεξάνδρας για να βάλει την υπογραφή του στο καινούριο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Το deal θα είναι για τρία χρόνια. Ο στόχος είναι ο παίκτης να μπει το απόγευμα στο αεροπλάνο μαζί με τον Σαβιόλα για να μεταβούν στην Γερμανία. Στο Λιμάνι πάντως έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τα πρώτα αποτελέσματα των ιατρικών τεστ του ποδοσφαιριστή και περιμένουν την καλύτερη δυνατή συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα