«Δανεικός στον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο»

«Δανεικός στον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο»

«Δανεικός στον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο»

bet365

Μπορεί να φάνηκε ότι οι Ερυθρόλευκοι χάνουν τον Ισπανό από την Ατλέτικο, όμως η As επιμένει ότι έρχεται Ελλάδα!

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχαν υπάρξει ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπόρεσαν να κάνουν δικό τους τον 27χρονο πορτιέρο της Σαραγόσα εξαιτίας της Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως όπως προκύπτει, είναι οι Ροχιμπλάνκος που τον στέλνουν αμέσως στον Πειραιά!

Αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα της As, οι Κυπελλούχοι Ισπανίας διαπραγματεύονται αυτές τις ώρες με την ομάδα του -που έπεσε στην Segunda- για τη μεταγραφή και θεωρείται θέμα χρόνου να κλείσει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Μάλιστα, στην As αναφέρεται ότι η Ατλέτικο θα παραχωρήσει τον Ρομπέρτο στην ελληνική ομάδα προκειμένου να έχει μία γεμάτη σεζόν και αγώνες ως βασικός, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να κάνει στο Βιθέντε Καλδερόν, αφού τη φανέλα με το Νο1 την έχει πάρει στο σπίτι του ο Τιμπό Κουρτουά.

Στον Ολυμπιακό, ο πρώην άσος της Μπενφίκα θα υπολογίζεται για βασικός και την επόμενη σεζόν, όταν θα λήξει ο δανεισμός του, θα ενταχθεί στο δυναμικό των Ροχιμπλάνκος, που θα έχουν χάσει τον Κουρτουά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα