Στην Αθήνα ο Σαβιόλα!

Στην Αθήνα ο Σαβιόλα!

Δημήτρης Τομαράς
Στην Αθήνα ο Σαβιόλα!

bet365

Ο Σαβιόλα στην Ελλάδα και η αγωνία των φίλων του Ολυμπιακού παίρνει τέλος, αφού σε λίγη ώρα θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ να υπογράψει! Συνεχής ενημέρωση στο gazzetta!

Στις 4.49 ο Αργεντίνος παικταράς... πάτησε το πόδι του στο «Ελ. Βενιζέλος» και πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό! Γύρω στις 8 θα βρεθεί μαζί με τον μάνατζερ του στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πασαλιμάνι και είναι θέμα ωρών (20.30) η ανακοίνωση του... μπαμ του καλοκαιριού! Ευδιάθετος ο Αργεντίνος χαιρέτησε δημοσιογράφους και επιβιβάστηκε άμεσα στο αυτοκίνητο όπου τον μετέφερε στο ξενοδοχείο. Ο Σαβιόλα παρουσιάζεται απόψε από τους Πειραιώτες και οι πληροφορίες μιλούν για θερμή υποδοχή των φιλάθλων του Ολυμπιακού. O διεθνής άσος που συνοδευόταν από ανθρώπους του Ολυμπιακού ήρθε μόνος του. Μπήκε σε ένα γκρι land rover και με την συνοδεία ενός ακόμα αυτοκινήτου αναχώρησε με αρχικό προορισμό το ξενοδοχείο του για να ξεκουραστεί λίγο. Μετά ακολουθούν εξετάσεις και η παρουσία του παίκτη στα γραφεία της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα