Όγδοος και καλύτερος ο Γκρατσίνι!

Φώτης Καρακούσης
Όγδοος και καλύτερος ο Γκρατσίνι!

bet365

Η ενίσχυση του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αργεντίνου μέσου Σεμπάστιαν Γκρατσίνι για τα επόμενα δύο χρονιά πραγματοποιώντας μια εξαιρετική μεταγραφή!

Από την στιγμή που αποχώρησε ο Ρούμπεν Ράγιος, στον Αστέρα επιθυμούσαν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για να αναπληρώσουν ένα όντως μεγάλο κενό, με δεδομένο το τι είχε προσφέρει ο πρώην πλέον παίκτης τους. Τελικά μετά από προσπάθειες κατάφεραν να βρουν την καλύτερη που δεν ήταν άλλη από τον Αργεντίνο Σεμπάστιαν Γκρατσίνι.

Ο «magico» όπως τον αποκαλούν στην χώρα του πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και οι Τριπολιτσιώτες τον ανακοίνωσαν κάνοντάς τον δικό τους για τα επόμενα δύο χρόνια. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Αργεντινός Σεμπάστιαν Γκρατσίνι αποτελεί το όγδοο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η απόκτηση του Γκρατσίνι αποτελεί μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση του Αστέρα, αφού πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με υψηλή τεχνική κατάρτιση και παραστάσεις από πολλά πρωταθλήματα σε Ευρώπη και Αμερική.

Ο Γκρατσίνι γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1981 στο Ροζάριο της Αργεντινής, έχει ύψος 1.81, ζυγίζει 77 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο10, που μπορεί να μη σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο για τον ίδιο, αλλά το επέλεξε διότι το φορούσε και σε προηγούμενες ομάδες.

Η καριέρα του Γκρατσίνι ξεκίνησε από τη Σέντραλ Κόρντομπα (2001-2003), στη συνέχεια πήγε για ένα χρόνο στην Ισπανική Σεβίλλη και στη Βελγική Εξελσιόρ, για να επιστρέψει το 2004 στη χώρα του παίζοντας για τη Σέντραλ Κόρντομπα και τον Ουνιόν Σαντσάλες, ενώ για ένα χρόνο φόρεσε τη φανέλα της Ιταλτσάο στη Βενεζουέλα.

Ο Γκρατσίνι έπαιξε ένα χρόνο στην Ιταλία για λογαριασμό της Σεστρέσε (2007-2008), πριν επιστρέψει στην Αργεντινή και παίξει στη Νιου Ολντ Μπόις (9 αγώνες-1 γκολ), τη Ρασίγκ Κλαμπ (34 αγώνες-5 γκολ) και την Ολ Μπόις (22 αγώνες-5 γκολ).

Το καλοκαίρι του 2011 ο Γκρατσίνι μεταγράφηκε στις ΗΠΑ και έπαιξε δύο χρόνια στη Σικάγο Φάιρ (25 αγώνες-7 γκολ), ενώ το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα της Ατλέτικο Ραφαέλα και έπαιξε στο Αργεντίνικο πρωτάθλημα (25 αγώνες-3 γκολ)».

«Σημαντικό ρόλο η πορεία της ομάδας»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Γκρατσίνι τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα και θα παίξω με τη φανέλα του. Σημαντικό ρόλο στο να έρθω στον Αστέρα έπαιξε η πολύ καλή πορεία της ομάδας την προηγούμενη χρονιά, ότι έμαθα τα καλύτερα από τους Καρέρα και Μπαστία με τους οποίους μίλησα και φυσικά ότι είναι μία ομάδα που συμμετέχει στο EUROPA LEAGUE.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει ο Αστέρας τους υψηλούς στόχους που έχει βάλει, αλλά και να δείξω στους φιλάθλους τις αγωνιστικές δυνατότητες μου στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα