Επιβεβαίωση για Καρέλη!

Επιβεβαίωση για Καρέλη!

Gazzetta team
Επιβεβαίωση για Καρέλη!

bet365

Από τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για τον Νίκο Καρέλη, τονίζοντας ότι είναι μέσα στη βδομάδα «κλείνει» ο παίκτης.

Το gazzetta.gr σας ενημέρωσε το βράδυ του Σαββάτου ότι ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτηση του Νίκου Καρέλη, με τον Παναθηναϊκό να επιβεβαιώνει! Οι «πράσινοι» παραδέχονται ότι ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη τους απασχολεί και τονίζουν ότι είναι πιθανόν μέσα στη βδομάδα να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Όσον αφορά τον αμυντικό, κύκλοι της «πράσινης» ΠΑΕ διαψεύδουν ότι το «τριφύλλι» έχει στη λίστα του τα δύο ονόματα που είδαν εσχάτως το φως της δημοσιότητας, αυτό του Ολλανδού Λούβενς και του Ρουμάνου Γκάρντος. Ο Λούβενς έχει προταθεί, ωστόσο υπάρχει μια άλλη περίπτωση παίκτη που οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεχωρίσει και θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

Από εκεί και πέρα, μέσα στη μέρα κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει νέο ραντεβού με τον Στέφανο Κοτσόλη προκειμένου να συμφωνήσουν για νέο συμβόλαιο στον έμπειρο τερματοφύλακα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα