«Ναυαγεί του Μαυρία στη Σάντερλαντ»

Gazzetta team
«Ναυαγεί του Μαυρία στη Σάντερλαντ»

bet365

Ο τοπικός Τύπος στη Βορειοανατολική Αγγλία υποστηρίζει πως η Σάντερλαντ δεν είναι πλέον «ζεστή» για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού.

Η Σάντερλαντ είχε φτάσει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό (γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ συν ένα) και το μόνο που απέμενε ήταν ο Χάρης Μαυρίας να μεταβεί στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τις «Μαύρες Γάτες».

Ο Μαυρίας όμως ακόμη δεν έχει μεταβεί στο Σάντερλαντ με αποτέλεσμα, όπως γράφουν οι τοπικές εφημερίδες Gazette και Chronicle, ο αγγλικός σύλλογος να εγκαταλείπει την περίπτωση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, παρά τη συμφωνία που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή δεν έχει «ναυαγήσει» οριστικά, όπως τονίζει η εφημερίδα, ωστόσο όλα δείχνουν πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προχωρήσει, από τη στιγμή μάλιστα που η Σάντερλαντ προχώρησε πριν από μερικές μέρες και στην απόκτηση του Ιταλού εξτρέμ Εμανουέλε Τζιακερίνι από τη Γιουβέντους.

Ο Μαυρίας το τελευταίο διάστημα ακολουθούσε πρόγραμμα αποθεραπείας για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς, κάτι που του στέρησε τη συμμετοχή και στο Παγκόσμιο Κύπελλο των Νέων με την Εθνική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα