Tέλος ο Βιλανόβα!

Tέλος ο Βιλανόβα!

Tέλος ο Βιλανόβα!

bet365

Πολύ άσχημα νέα για τον Τίτο Βιλανόβα, με τους Καταλανούς να τονίζουν πως η σοβαρή του ασθένεια τον αναγκάζει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα. Eπιβεβαιώθηκε στη συνέντευξη Τύπου

Νέο σοκ στη Μπαρτσελόνα και ο Τίτο Βιλανόβα αποχωρεί εσπευσμένα από τον πάγκο της ομάδας. Η σοβαρή του ασθένεια τον αναγκάζει να σταματήσει την προπονητική και να ασχοληθεί σιωπηλά με την καταπολέμηση του καρκίνου, όπου προφανώς έχει υπάρξει υποτροπή. Θυμίζουμε, πως την περσινή σεζόν βρισκόταν για δυο μήνες περίπου σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη όπου υποβλήθηκε σε ειδικές θεραπείες.

Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα μαντάτα, με τους Ροσέλ, Θουμπιθαρέτα να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να ανακοινώνουν πως ο Τίτο Βιλανόβα θα αρχίσει άμεσα θεραπείες για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Είναι πολύ σκληρό για τη Μπαρτσελόνα, πρέπει να το ξεπεράσουμε. Πρώτα σκεφτόμαστε τους ανθρώπους και μετά την ομάδα. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός. Είναι η είδηση που ποτέ δεν θα ήθελα να έχω ανακοινώσει στη ζωή μου. Σύμφωνα με την τελευταία αξιολόγηση των εξετάσεων, οι γιατροί είπαν στον Τίτο πως πρέπει να συνεχίσει την θεραπεία, κάτι που δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει με την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας. Θα ακυρωθεί η παρουσία μας στην Πολωνία» τόνισε ο Ροσέλ μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου. Μέχρι να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός, την ομάδα θα προπονεί ο Ζοάν Φρανσές Φερέρ (Ρούμπι) ο οποίος πρόσφατα μπήκε στο τεχνικό τιμ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα