Στο ΟΑΚΑ το Καλλονή-Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Στο ΟΑΚΑ το Καλλονή-Ολυμπιακός!

bet365

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα διεξαχθεί τελικά το ματς της νεοφώτιστης ομάδας με την Καλλονή, στην «πρεμιέρα» της Σούπερ Λιγκ όπως ανακοίνωσαν οι νησιώτες.

Τα σενάρια για τον τόπο διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ήταν πολλά για την Καλλονή. Τελικά, η λύση βρέθηκε και αυτή θα είναι το ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσαν και οι νησιώτες τονίζοντας χαρακτηριστικά: Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας πως ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Ο.Α.Κ.Α. (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών)».

Το ενδιαφέρον από τον κόσμο για μετακίνηση είναι μεγάλο και ήδη «σπάνε» τα τηλέφωνα, προκειμένου να μάθουν αν θα ναυλωθεί καράβι και πως θα προμηθευτούν τα εισιτήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα