«Μπαμ» με Ζουέλα ο Απόλλων

Φώτης Καρακούσης
«Μπαμ» με Ζουέλα ο Απόλλων

bet365

Σε μια εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρηση ο Απόλλωνας ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αγκολέζου κεντρικού αμυντικού Φρανσίσκο Ζουέλα.

Η... Ελαφρά Ταξιαρχία αποκτώντας τον Ζουέλα ενισχύθηκε σε σημαντικό βαθμό στην άμυνα, κάνοντας δικό του έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με πείρα και παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχει παίξει σε Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή José Luis Francisco Zuela dos Santos. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός από την Ανγκόλα, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΠΟΕΛ, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Kuban Krasnodar, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα ενεργοποιηθεί αύριο και αφού προηγουμένος περάσει με επιτυχία τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα