«Ότι πιο σημαντικό στη καριέρα μου»!

Νίκος Αθανασίου
«Ότι πιο σημαντικό στη καριέρα μου»!

bet365

Ενθουσιασμένος με τη προοπτική του Παναθηναϊκού και έτοιμος να βοηθήσει, δήλωσε ο Νάνο κατά την άφιξη του στην Ελλάδα. ''Κανένα θέμα με Πονφεραντίνα''.

Το ρεπορτάζ του gazzetta.gr επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας και ο Νάνο το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός μπακ πήρε το χαρτί της ελευθερίας του από την Πονφεραντίνα και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το «τριφύλλι».

Τον Νάνο περίμενε στο «Ελ. Βενιζέλος» ο μάνατζερ του, Βασίλης Τσιάρτας. Στις πρώτες του δηλώσεις αποθέωσε το «τριφύλλι» ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο εκπρόσωπος του, ξεκαθάριζαν πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την Πονφεραντίνα.

Αρχικά ο Νάνο τόνισε: "Είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου. Περιμένω τα πράγματα να πάνε καλά. Από όσο γνωρίζω ο Παναθηναϊκός είναι ιστορική ομάδα και ένα μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει μακριά από τίτλους καιρό είναι ένα κίνητρο για εσένα;

"Ξέρω πολύ καλά ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει. Από εκεί και πέρα περιμένω να βοηθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα