«Ανοιχτό του Μεντζανί για Ολυμπιακό»

«Ανοιχτό του Μεντζανί για Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Ανοιχτό του Μεντζανί για Ολυμπιακό»

bet365

Εκπρόσωπος της Μονακό μετέφερε στο Gazzetta.gr την θέση της ομάδας έπειτα από τις νέες πληροφορίες για τον Καρλ Μεντζανί. Τι υποστηρίζει ο παίκτης για την προοπτική της άμεσης αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

«Το θέμα του Μεντζανί παραμένει ανοιχτό», ήταν η πρώτη ατάκα του υπεύθυνου επικοινωνίας και Τύπου της ομάδας της Μονακό στο Gazzetta.gr που χειρίζεται ότι τοποθετήσεις βγαίνουν προς τα έξω. «Αυτήν την στιγμή ο παίκτης είναι μαζί μας. Ανήκει στην Μονακό. Αύριο όμως ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Υπάρχουν σκέψεις αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω ως προς τον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε την δυνατότητα να συζητήσουμε με όποια ομάδα μπορεί να θέλει έναν παίκτη μας όμως εάν δεν έχουμε κάτι επίσημο ή ανεπίσημο δεν γίνεται να αναφέρουμε κάτι άλλο στον Τύπο».

Παράλληλα ο Πιέρ Ζοζέφ Γκαντεάν αρμόδιος για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα ΜΜΕ μας μετέφερε πως η θέση αυτή της Μονακό δεν αλλάζει ότι και εάν υποστηρίζει ένας άλλος σύλλογος για παίκτη της. Σχετικά με τον ίδιο τον Καρλ Μεντζανί από τον οποίο θελήσαμε να πάρουμε μία νέα δήλωση εκείνος επισήμανε: «Αυτήν την στιγμή είμαι στην Μονακό. Κάνω κανονικά προπονήσεις. Εάν φύγω από την ομάδα σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα προοπτική όμως θα μιλήσω αναλυτικά μόνο όταν κάτι επισημοποιηθεί. Θα πρέπει να περιμένω. Και εσείς το ίδιο».

Ο Μεντζανί ήταν πάντως κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης που έγινε στο Νοιλέοτας και ξεκίνησε αρκετά νωρίς το πρωί. Είναι σαφές όμως πως στην Μονακό έχουν αρχίσει να ζυγίζουν τα δεδομένα για τον ποδοσφαιριστή και πως υπάρχουν σοβαρές σκέψεις παραχώρησής του, κάτι το οποίο και τονίζουν με τον τρόπο τους...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα