Τελεσίγραφο Βρέντζου σε Τζιμπούρ

Τελεσίγραφο Βρέντζου σε Τζιμπούρ

Gazzetta team
Τελεσίγραφο Βρέντζου σε Τζιμπούρ

bet365

Στα άκρα είναι πιθανό να φτάσουν οι σχέσεις του Ραφίκ Τζιμπούρ με τον Ολυμπιακό, έπειτα από το τελεσίγραφο του Γιάννη Βρέντζου στον παίκτη. «Γυρνάς ή... κυρώσεις», είπε στον Αλγερινό.

Μπορεί εδώ και καιρό να βρίσκεται σε «άδεια», ο 29χρονος στράικερ όμως εξακολουθεί να μην έχει βρει ομάδα και φαίνεται ότι η υπομονή των Πειραιωτών τελειώνει.

Στο μεγάλο λιμάνι είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν αν χρειαστεί το σχοινί στις σχέσεις τους με τον «τρομοκράτη», κάτι που ουσιαστικά του διεμήνυσε ο Γιάννης Βρέντζος, στην επαφή που είχε μαζί του την Τρίτη.

«Ή γυρνάς στην ομάδα ή θα έχεις κυρώσεις», ήταν τα λόγια του διευθύνοντα συμβούλου των «ερυθρολεύκων» προς τον Αλγερινό φορ, ο οποίος επανέλαβε την επιθυμία του να φύγει από τον Ολυμπιακό,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα