Στη Βουλγαρία ο Πανθρακικός

Gazzetta team
Στη Βουλγαρία ο Πανθρακικός

bet365

Ο Πανθρακικός ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου μέχρι τις 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Άκης Μάντζιος θα συνεχίσει το χτίσιμο της ομάδας της επόμενης χρονιάς στο Μπάνσκο, φιλοδοξώντας να βάλει τα θεμέλια, τα οποία θα φανούν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η ακριτική ομάδα θα μείνει σε βουλγαρικό έδαφος μέχρι τις 27 του μήνα.

Αναλητικά στην αποστολή βρίσκονται επί του παρόντος οι: Χρήστου, Τζάνης, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Σκλιοπίδης, Αθανασιάδης, Λαδάκης, Καθάριος, Βρονταράς, Τσανατσόγλου, Ντιόγκο, Κάσες, Ζεκίνια, Πόποβιτς, Εμπόου, Μίκουλιτς, Μαμούτ, Ζδράβος, Κουτσόπουλος, Ρομέου, Λειβαδειώτης και Νικολαίδης.

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους συνεργάτες του, με τον Ζόραν Στοίνοβιτς (β. προπονητής), Γιάννη Πλαβούκο (προπονητής τερματοφυλάκων), Νίκο Μαντζουράνη (προπονητής φυσικής κατάστασης), τον φυσιοθεραπευτή Παντελή Μπαλτζή, τους μασέρ Αρούτ Πετροσιάν και Ισμαήλ Τζαφέρ καθώς και τους φροντιστές Ηλία Λέου και Μεχμέτ Χασάν, να ταξιδεύουν με την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα