Περιμένουν Σουμπίνιο Άρης και Ατρόμητος

Gazzetta team
Περιμένουν Σουμπίνιο Άρης και Ατρόμητος

bet365

Τις εξελίξεις στο θέμα του Σουμπίνιο περιμένουν οι «κίτρινοι» και οι Περιστεριώτες, αφού αμφότεροι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Στον Άρη περιμένουν με αισιοδοξία την απάντηση του παίκτη, αφού ολοκληρωθεί το θέμα με τον Ολυμπιακό, με τον Ηλιάδη να φέρεται να έχει ήδη συναντηθεί με τον εκπρόσωπό του. Ωστόσο, θετικά μηνύματα λαμβάνουν και στον Ατρόμητο, με τον Παράσχο να έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή και να τον θέλει στην ομάδα, ενώ και ο Βραζιλιάνος έχει εξαιρετική άποψη για τον έμπειρο τεχνικό.

Σύμφωνα με τη Sportday, ο «Σούμπι» έχει δηλώσει στο περιβάλλον του ότι θέλει να παίξει ξανά στον Ατρόμητο, ενώ ανάλογο είναι το περιεχόμενο και στις συζητήσεις του με κάποιους πρώην συμπαίκτες του.

Το κασέ του ωστόσο, αν δεν πέσει, είναι απαγορευτικό για τον Ατρόμητο. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει πει η πλευρά του στους ανθρώπους του Άρη, ο παίκτης έχει στο μυαλό του και το εξωτερικό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα