Ανακοίνωσε Μοράλ ο Πλατανιάς

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Μοράλ ο Πλατανιάς

bet365

Την απόκτηση του 31χρονου Ισπανού αριστερού εξτρέμ, Τόνι Μοράλ, ανακοίνωσε ο Πλατανιάς για ένα χρόνο. Το βράδυ η αναχώρηση για το Καρπενήσι.

Στην επόμενη μεταγραφή του προχώρησε ο Πλατανιάς, αφού στα Χανιά βρίσκεται ο Τόνι Μοράλ. Ο Ισπανός αριστερός εξτρέμ πήγε στην Κρητική πόλη κάτω από άκρα μυστικότητα και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από τον σύλλογο. Μάλιστα, αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή, η οποία το βράδυ (22:30) θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά, απ' όπου το πρωί του Σαββάτου θα μεταβεί στο Καρπενήσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Τόνι Μοράλ.

Ποιος είναι

Ο Αντόνιο «Τόνι» ντελ Μοράλ Σεγκούρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1981 στην πόλη Τεράσα της Ισπανίας. Αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, έχει ύψος 1,77μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Εν συνεχεία, πέρασε σε αυτές της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα, όπως και στη Θέλτα.

Στην ομάδα του Βίγκο, όμως, είχε και 6 συμμετοχές και 1 γκολ με την πρώτη ομάδα. Ακολούθησαν οι Τενερίφη (32 συμμ., 5 γκολ), Αλαβές (91 συμμ., 12 γκολ), Σανταντέρ (36 συμμ., 2 γκολ), Καρταχένα (69 συμμ., 9 γκολ), ενώ μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Χιρόνα (17 συμμ., 3 γκολ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα