Στη Νάουσα το «χτίσιμο» του Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Στη Νάουσα το «χτίσιμο» του Εργοτέλη

bet365

Στη Νάουσα και τον Άγιο Παύλο θα γίνει το «χτίσιμο» του Εργοτέλη από τις 14 μέχρι τις 26 Ιουλίου.

Την προσεχή Κυριακή (14/7) θα αναχωρήσει η αποστολή του Εργοτέλη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου. Αυτό θα γίνει στον Άγιο Παύλο Νάουσας στο όρος Βέρμιο σε ύψος 1.200 μέτρων.

Οι Κρητικοί θα μείνουν εκεί μέχρι τις 26 του μήνα και το απόγευμα της Κυριακής θα «πετάξουν» για Θεσσαλονίκη, απ' όπου θα μεταβούν οδικώς στον Άγιο Παύλο. Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Αχίλλειον, το οποίο διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, δυο γήπεδα ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, σάουνα και χώρους αναψυχής.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί ο Εργοτέλης θα δώσει και τέσσερα φιλικά, με τα ονόματα των αντιπάλων και τις ημερομηνίες να ανακοινώνονται εντός των επόμενων ημερών, τη στιγμή που για τις 19 έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα