Αναστασίου: «Μπράβο στους μικρούς»

Νίκος Αθανασίου
Αναστασίου: «Μπράβο στους μικρούς»

bet365

Ικανοποιημένος έμεινε ο Αναστασίου από την προσπάθεια των «μικρών» ενώ όπως τόνισε, η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη όταν συμπληρωθεί το ρόστερ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

«Όχι ότι στο ματς με την Ανόρθωση παίξαμε άσχημα. Είναι σημαντικό ότι έχουν δεχτεί τρομερή πίεση και ψυχολογική. Έχουν τρομερό βάρος ενώ δέχονται και βάρος στο φύσικαλ γκέιμ. Έχουν δεχτεί αρκετή ένταση που δεν είναι συνηθισμένοι.

Τα παιδιά έκαναν το καλύτερο δυνατό να κρατήσουν το όνομα του Παναθηναϊκού ψηλά. Δεν είχαμε πολλές επιλογές στο σημερινό ματς επειδή ο Μπαϊράμι δεν μπόρεσε να παίξει. Ο Λαγός έβγαλε ένα πρόβλημα στο ζέσματα και ο Κουτρουμπής για τον γνωστό λόγο δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Επίσης ο Ρισβάνης είχε προβλήματα στην διάρκεια του αγώνα. Όσοι έπαιξαν έκαναν το καλύτερο δυνατό.

Υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν δείξει κάποια στοιχεία. Όπως είπα έχουν τρομερή πίεση και δεν είναι τόσο εύκολο. Καλό θα ήταν όταν γυρίσουμε το σταφ να δούμε τι έχιουν κάνει τα παιδιά αυτές τις δυο εβδομάδες. Όλα τα παιδιά θα πάρουν τις ευακρίες τους και θα πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο.

Με την εικόνα που είχαμε, τα μηνύματα είναι θετικά. Πρέπει να έχουμε σωστή ανάπτυξη για να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Όταν συμπληρωθεί το ρόστερ, θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Στα παιδιά πάντως αξίζουν πολλά μπράβο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα