Τέλος ο Αμαλφιτανό!

Τέλος ο Αμαλφιτανό!

gazzetta default image fallback

bet365

Ο Ολυμπιακός αποσύρεται από την μάχη της απόκτησης του Αμαλφιτανό, καθώς η Μαρσέιγ ανέβασε και άλλο τo ποσό για την παραχώρησή του! Επιβεβαιώνουν οι ερυθρόλευκοι για Γιάνκοβιτς

Αμαλφιτανό τέλος; Οι ερυθρόλευκοι είχαν νέα συνάντηση σήμερα με τους ιθύνοντες της Μαρσέιγ για το θέμα της απόκτησής του Μοργκάν Αμαλφιτανό, ωστόσο η εξέλιξη δεν ήταν θετική για τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, οι Μασσαλοί ανέβασαν και άλλο το ποσό για την παραχώρηση του παίκτη, κάτι που ανάγκασε τους ανθρώπους του συλλόγου να αποσυρθούν από τη μάχη απόκτησής του. Βέβαια, δεν αποκλείεται αυτό να είναι και ένα παιχνίδι τακτικής, ώστε οι Γάλλοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, μιας και καμία άλλη ομάδα δεν έχει δείξει το ίδιο ενδιαφέρον για τον 28χρονο μέσο. Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την αναζήτηση παίκτη για το κέντρο και την θέση που αγωνίζεται ο Αμαλφιτανό, πρώτα θα κλείσουν αυτό το κομμάτι και έπειτα θα ασχοληθούν με άλλες περιπτώσεις.

Επιβεβαίωση για Γιάνκοβιτς

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι ο Μάρκο Γιάνκοβιτς, ο οποίος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Σερβίας ή της Σούπερ Λίγκας. Οι συστάσεις που συνοδεύουν τον παίκτη είναι εξαιρετικές, μιας και σύλλογοι από Ιταλία και Γερμανία είχαν προσεγγίσει τον 18χρονο μέσο, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης από την Παρτίζαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα