Αποσύρθηκε για Τζιμπούρ η Μπούρσασπορ

Αποσύρθηκε για Τζιμπούρ η Μπούρσασπορ

bet365

Ο Τζιμπούρ ήταν σε επαφές με την Μπούρσασπορ, αλλά ο Μίλαν Μπάρος τον κερδίζει στο νήμα. Παραμένει ζωντανός ο ΠΑΟΚ για τον Αλγερινό φορ του Ολυμπιακού.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με την Μπούρσασπορ αλλά ένα νέο δημοσίευμα της L' Equipe βάζει ξανά φωτιά στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με αυτό ο Τζιμπούρ δεν τα βρήκε τόσο με τον Ολυμπιακό για την επέκταση της συνεργασίας τους, όσο και με την τουρκική ομάδα η οποία στρέφεται στον Τσέχο επιθετικό-πρώην της Γαλατασαραϊ-Μίλαν Μπάρος.

Μάλιστα, επειδή οι «πράσινοι κροκόδειλοι» θα λάβουν μέρος στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θέλουν να ολοκληρώσουν άμεσα την συμφωνία με τον Μπάρος ώστε να τον έχει για τις συγκεκριμένες
αναμετρήσεις.

Από τον Ολυμπιακό πάντως επιμένουν ότι ο Τζιμπούρ δεσμεύεται με συμβόλαιο και ότι έχει δοθεί άδεια για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πλέον με αυτή την εξέλιξη και την απόσυρση της Μπούρσασπορ ο ΠΑΟΚ παραμένει ζωντανός στην διεκδίκηση του Αλγερινού επιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα