Βόμβα με Τζόρβα ο Απόλλωνας

Βόμβα με Τζόρβα ο Απόλλωνας

bet365

Ταράζει τα... μεταγραφικά νερά ο Απόλλωνας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζόρβα για τα επόμενα δύο χρόνια!

Σε μία τεράστια μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Απόλλωνα, η οποία όπως ανακοίνωσε, ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή τερματοφύλακα, Αλέξανδρο Τζόρβα, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο.

Η Ταξιαρχία επέστρεψε μετά από 13 χρόνια και όπως δείχνουν οι κινήσεις της, ήρθε για να μείνει. Έτσι, μετά τον Πετρόπουλο, ακόμα ένας πρώην πράσινος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ριζούπολη.

Όπως τονίζουν από τον Απόλλωνα, ο παίκτης έδειξε από την αρχή την διάθεσή του να ακολουθήσει το φιλόδοξο πρότζεκτ του συλλόγου και έτσι, ολοκληρώθηκε η μεγάλη αυτή μεταγραφή.

Στην Ταξιαρχία μάλιστα δεν σταματάνε εδώ τις κινήσεις τους, αφού υπάρχει έντονη κινητικότητα για ακόμα μία μεταγραφή επιπέδου. Σύμφωνα πληροφορίες του gazzetta.gr, στον Απόλλωνα παλεύουν μία περίπτωση από έναν αμυντικό, που αν τελικά πει το ναι, αναμένεται να προκαλέσει (τουλάχιστον) αντίστοιχη εντύπωση!

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας, με τον 31χρονο διεθνή τερματοφύλακα Αλέξανδρο Τζόρβα, ο οποίος κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ιταλική Τζένοα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα