Επίσημα «Ομιλίτης» ο Φερνάντες

Επίσημα «Ομιλίτης» ο Φερνάντες

Νίκος Τσιώκος
Επίσημα «Ομιλίτης» ο Φερνάντες

bet365

Ο Ντάνι Φερνάντες αποτελεί και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ, καθώς ανακοινώθηκε ο δανεισμός του από την Τβέντε για ένα χρόνο, αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ βρίσκεται από χθες ο Ντάνι Φερνάντες, ο οποίος από σήμερα αποτελεί και επίσημα παίκτης των «Ομιλιτών». Ο Πορτογάλος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός για ένα χρόνο από την Τβέντε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Παίκτης του ΟΦΗ για τον επόμενο χρόνο είναι ο Ντάνι Φερνάντες ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο χρόνο.

«Τιμή μου που βρίσκομαι στον ΟΦΗ»

Λιγό μετά τις υπογραφές και την ανακοίνωσή του, ο 29χρονος γκολκίπερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και τόνισε πως είναι τιμή του που βρίσκεται στους Κρητικούς. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε μια τέτοια ομάδα με τεράστια ιστορία και κόσμο. Γνωρίζω που έρχομαι και ποιος είναι ο ΟΦΗ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα μας, τον στόχο της», ήταν τα λόγια του.

Ανακοίνωσε Όγιος... η Εστουδιάντες

Από εκεί και πέρα, την απόκτηση του Μάικλ Όγιος από τον ΟΦΗ γνωστοποίησε η Εστουδιάντες, η οποία ανέφερε σε δελτίο Τύπου της ότι: «Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με τρεις παίκτες λιγότερους, τους Ματίας Σάρουλιτ, Σέρχιο Μόντον και τον Μάικλ Όγιος, ο οποίος το Σάββατο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και σήμερα μετακόμισε στην Ελλάδα, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα