Ανακοίνωσε Μανόλο ο Λεβαδειακός

Μάκης Σταθάτος
Ανακοίνωσε Μανόλο ο Λεβαδειακός

bet365

Παίκτης του Λεβαδειακού είναι ο Μανόλο, καθώς ο Ισπανός αμυντικός ανακοινώθηκε από την ομάδα της Βοιωτίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία πραγματοποίησε ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Manuel Martinez Lara, ο οποίος τελευταία αγωνιζόταν στην Ισπανική Ουέλβα. Έχει 184 συμμετοχές τόσο με ομάδες της Primera Division, όσο και με ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Ουέλβα και ήταν πολύ δύσκολη η μετακίνησή του στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, δεδομένου ότι είχε και πολλές προτάσεις απο συλλόγους του εξωτερικού.
Τελικά, μετά από παρέμβαση του ιδιοκτήτη της ομάδος κ. Κομπότη, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιο που τον δέσμευε με την Ουέλβα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, διετούς διάρκειας!

Έτσι, μετά τους Kandji, Λαμπρόπουλο, Przyrowski, Warden, Petrazzi, προστέθηκε και το όνομα του έμπειρου Ισπανού αμυντικού στο ρόστερ της ομάδος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα