Ενδιαφέρει την Ατλέτικο ο Βίγια

Ενδιαφέρει την Ατλέτικο ο Βίγια

Δημήτρης Βέργος
Ενδιαφέρει την Ατλέτικο ο Βίγια

bet365

Στον επιθετικό της Μπαρτσελόνα στρέφει το ενδιαφέρον της η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τις δυσκολίες στην υπόθεση του Αλβάρο Νεγρέδο.

Οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται στην αναζήτηση επιθετικού για να αντικαταστήσουν το μεγάλο κενό που άφησε ο Ραδαμέλ Φαλκάο με τη μεταγραφή του στη Μονακό. Μάλιστα η συγκεκριμένη μεταγραφή τους έδωσε τη δυνατότητα να βάλουν ένα πολύ μεγάλο ποσό (60 εκατομμύρια ευρώ) στα ταμεία τους με αποτέλεσμα να κινηθούν για την απόκτηση του Νεγρέδο από τη Σεβίλλη.

Η περίπτωσή του όμως δεν έχει προχωρήσει καθώς η Ατλέτικο συναντά έναν μεγάλο ανταγωνιστή, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, με αποτέλεσμα στον σύλλογο της Μαδρίτης να εξετάζονται εναλλακτικές περιπτώσεις.

Μία από αυτές είναι και εκείνη του Νταβίντ Βίγια από την Μπαρτσελόνα, ο οποίος πιθανότατα θα αποχωρήσει από το Καμπ Νου και δεν αποκλείεται η Ατλέτικο μέσα στο επόμενο διάστημα να κατέθετε μία επίσημη πρόταση γύρω στα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Για τον Βίγια πάντως υπάρχει πάντα και το έντονο ενδιαφέρον της Τότεναμ, η οποία μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις τόσο με την Μπαρτσελόνα όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα