Παρουσιάστηκαν και έδωσαν υποσχέσεις (vids)

Παρουσιάστηκαν και έδωσαν υποσχέσεις (vids)

Παρουσιάστηκαν και έδωσαν υποσχέσεις (vids)

bet365

Αποφασισμένοι για σκληρή δουλειά και επιτυχίες δήλωσαν κατά την παρουσίασή τους από τον Ολυμπιακό οι Λεάντρο Σαλίνο, Τόμας Ντε Βινσέντι και Ανδρέας Σάμαρης. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Τι δήλωσαν παίκτες και διοικούντες

Στην αίθουσα του V'Ammos στο «Γ. Καραϊσκάκης», παρουσιάστηκαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, Λεάντρο Σαλίνο, Ανδρέας Σάμαρης και Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο πρώτος πήρε το Νο 30, ο δεύτερος το 14 και ο τρίτος το 17. Οι τρεις παίκτες βρέθηκαν στο πάνελ δίπλα στον διευθύνοντα σύμβουλο του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζο, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη, τον αθλητικό διευθυντή Πιέρ Ισά και τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά. Πρώτος μίλησε ο Κώστας Καραπαπάς που έδωσε μετά την... σκυτάλη στον Γιάννη Βρέντζο.

Ο Γιάννης Βρέντζος τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να σας καλησπερίσω για τρίτη φορά σε μια εβδομάδα. Αισίως με την παρουσίαση των τριών παιδιών, συμπληρώνουμε έξι προσθήκες για τη νέα σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρη. Ο Λεάντρο είναι ένας παίκτης που παρακολουθούσαμε αρκετό καιρό και μπορεί να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ. Τα άλλα παιδιά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο πέρυσι στις ομάδες και μπορούν να προσφέρουν πολλά και εδώ. Θα ήθελα να τους καλωσορίσω και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία. Τα δυο παιδιά που ήταν στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία ενσωμάτωσης στην ομάδα αρκετό καιρό τώρα και είμαι σίγουρος ότι αν δουλέψουν θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο».

Αμέσως μετά μίλησε ο Πιέρ Ισά λέγοντας: «Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Βρέντζο που παρουσίασε τους τρεις νέους παίκτες. Τους παρουσίασε πολύ καλά και είναι έτσι όπως τα είπε. Ο Ντε Βινσέντι είναι ένας παίκτης που παρακολουθούμε από τα Γιάννενα. Ο Σαλίνο μπορεί να μας βοηθήσει ως δεξί μπακ ή ακραίος και ο Αντρέας είναι ένας παίκτης που επίσης ξέρουμε από τον Πανιώνιο».

Στην συνέχεια μίλησαν οι τρεις νέοι παίκτες του Ολυμπιακού:

Τόμας Ντε Βινσέντι: «Καλησπέρα σε όλους. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την πολύ μεγάλη ομάδα. Ο καθένας ξέρει που πηγαίνω. Είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου. Εάν πρέπει να υποσχεθώ κάτι, αυτό είναι πολλή δουλειά με ταπεινότητα. Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι θα δουλέψω πολύ».

Λεάντρο Σαλίνο: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα όσα έχω δει εδώ. Ελπίζω να κάνω τον κόσμο της ομάδας χαρούμενο. Θα κάνω τα πάντα γι' αυτό».

Ανδρέας Σάμαρης: «Είμαι πολύ περήφανος που φανέλα του Ολυμπιακού έχει το όνομά μου. Ξέρω ότι ήρθα στον πιο μεγάλο και πετυχημένο σύλλογο της ομάδας. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα κάνω τα πάντα για να τους κάνω υπερήφανους».

Αμέσως μετά οι τρεις παίκτες των «ερυθρολεύκων» δέχθηκαν τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

Ο Ντε Βινσέντι ρωτήθηκε για τον Τάσο Πάντο και το πώς βλέπει τη συνεργασία με τους Ιμπαγάσα και Ντομίνγκες: «Ο Πάντος είναι ένας μεγάλος παίκτης και καταπληκτικός άνθρωπος. Είχε σημαντική παρουσία στα αποδυτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα. Όσον αφορά τους συμπατριώτες μου, είμαι ευτυχισμένος που θα είμαι κοντά σε δύο τόσο μεγάλους παίκτες. Θα πάρω εμπειρίες από αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για δύο μεγάλους παίκτες και σαν νέος παίκτης θα πρέπει να ακούω τις συμβουλές τους».

Για το αν ο Σαλίνο είχε άλλες προτάσεις εκείνος είπε: «Μιλούσα από καιρό με τον Ολυμπιακό. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να έρθω εδώ. Υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό. Δεν είχα καμία αμφιβολία για αυτό. Είχα κι άλλες προσφορές αλλά επέλεξα τον Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ στην παρουσίαση αυτή».

Για το τι γνωρίζει ο Σαλίνο για τον Ολυμπιακό και για τους στόχους: «Ξέρω πολλά για την νέα μου ομάδα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Γνώριζα ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ένα υπέροχο γήπεδο. Είναι μια υπέροχη ομάδα και έχει ένα πολύ καλό γήπεδο. Θέλω να πάρω το ελληνικό πρωτάθλημα και να πάμε πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την διαδρομή του Σάμαρη στην ομάδα και το πως την βλέπει ο ίδιος, επισήμανε: «Βλέπω τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση μου και με κάνει αισιόδοξο γιατί έτσι γίνεσαι καλύτερος. Στον Ολυμπιακό χρειάζεται και χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή για να πετύχεις. Είμαι σίγουρος ότι με πολύ δουλειά τα πράγματα θα έρθουν όπως τα ονειρεύομαι».

Ουδέν νεότερο για Αμαλφιτανό και Τζιμπούρ...

Για το αν υπάρχει κάτι νεότερο για τον Αμαλφιτανό, ο Γιάννης Βρέντζος είπε: «Για τον Αμαλφιτανό δεν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε αυτήν την στιγμή. Το ίδιο και για τις άλλες υποθέσεις. Δεν έχουμε να πούμε κάτι. Όταν έχουμε κάτι θα το ανακοινώσουμε. Ο Τζιμπούρ ζήτησε λίγες μέρες άδεια. Αν υπάρξει κάτι άλλο ή οτιδήποτε νεότερο θα το ανακοινώσουμε και αυτό».

Τέλος ο Σάββας θεοδωρίδης ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που αυτά τα παιδιά, μαζί με τον Ολαϊτάν που δεν βρίσκεται σήμερα μαζί μας, είναι εδώ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθαν στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλά παιδιά και πιστεύω ότι θα πετύχουν.

Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Έχω μιλήσει μαζί του και έχουν καταλάβει ότι έχουν έρθει σε μια μεγάλη ομάδα. Να προσέξουν τώρα στην προετοιμασία γιατί είναι όλη η χρονιά. Με αυτά που με ρωτάνε και συζητάμε είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν πιο Ολυμπιακοί από μένα. Τους έχω μιλήσει πολύ και συζητάμε γενικότερα συνέχεια».

Πάτησαν χορτάρι και πήγαν στα διαρκείας

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου οι τρεις παίκτες -που έχουν κλείσει για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό- μετέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη. Εκεί με φόντο το γήπεδο φωτογραφήθηκαν γεμάτοι χαρά με το κασκόλ του Ολυμπιακού. Στην συνέχεια αφότου ξεναγήθηκαν στο Καραϊσκάκη και τα αποδυτήρια της ομάδας, βρέθηκαν στον χώρο των διαρκείας όπου φωτογραφήθηκαν με κόσμο και ενώ έβαλαν και την υπογραφή τους στον ερυθρόλευκο πίνακα που είναι στον χώρο της υποδοχής.

Ενδιαφέρον Σαλίνο για τα social media του Ολυμπιακού

Ο Λεάντρο Σαλίνο ήταν ένας εκ των παικτών που έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα πεπραγμένα του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή. Ο έμπειρος μπακ πήρε αντίγραφο της παρουσίασης σε usb ενώ ρωτούσε συνεχώς για τα social media της ομάδας, το πως μπορεί να συνδεθεί, για τον λογαριασμό του Facebook, του Twitter και του Instagram αλλά και την ανταπόκριση του κόσμου της ομάδας σε όλα αυτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα