Επίσημα στην Άουγκσμπουργκ ο Βλαχοδήμος

Επίσημα στην Άουγκσμπουργκ ο Βλαχοδήμος

Επίσημα στην Άουγκσμπουργκ ο Βλαχοδήμος

bet365

Την φανέλα της Άουγκσμπουργκ θα φοράει του χρόνου ως δανεικός ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έπειτα από την σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τι επισήμανε ο παίκτης.

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών για τον παίκτη που έχει εμπειρία από την Γερμανία αναφέρει: «Ανακοίνωση σχετικά με τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βλαχοδήμου για έναν χρόνο υπό την μορφή δανεισμού στην γερμανική Άουγκσμπουργκ». Εκτός από τον Βλαχοδήμο πάντως υπάρχει ακόμα το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού και ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Λίγο μετά τον Ολυμπιακό έβγαλε ανακοίνωση και η Άουγκσμπουργκ για τον παίκτη. Όπως γνωστοποίησε ο γερμανικός σύλλογος η συμφωνία έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου του 2014. «Είμαστε ευχαριστημένοι που ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ένας παίκτης που γεννήθηκε και ανδρώθηκε στην Στουτγκάρδη θα είναι μαζί μας τη νέα χρονιά. Είναι ένας ταλαντούχος μέσος που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα», υποστήριξε ο αθλητικός διευθυντής της Άουγκσμπουργκ, Στέφαν Ρόιτερ.

Ο νεαρός χαφ -που έχει και ελληνικό και γερμανικό διαβατήριο- με τοποθέτησή του στο site του γερμανικού κλαμπ ανέφερε: «Η Άουγκσμπουργκ έχει πολύ καλή φιλοσοφία και η Μπουντεσλίγκα αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμένα. Έτσι μου προσφέρεται μία μεγάλη ευκαιρία να δείξω το τι μπορώ να κάνω και την χρησιμότητά μου. Επίσης ανυπομονώ να γυρίσω στην Γερμανία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα