Ο... δεκάλογος του Μέντες! (vds)

Νίκος Αθανασίου
Ο... δεκάλογος του Μέντες! (vds)

bet365

Πρεμιέρα για τον Μέντες ντα Σίλβα με τα «πράσινα» του Παναθηναϊκού και το gazzetta.gr κατέγραψε κάθε του κίνηση. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Μετά τον Εμίρ Μπαϊράμι και τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο Μέντες ντα Σίλβα είνα το νέο πρόσωπο στο Όστερμπκ. Ο Ολλανδός αμυντικός μέσος τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και το gazzetta.gr παρουσιάζει δεκατρείς κινήσεις του διεθνή άσου, ο οποίος ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα.


* Έφτασε στο προπονητικό κέντρο με ποδήλατο, ακολουθώντας την συνήθεια που έγινε... λατρεία σε αρκετά από τα μέλη της «πράσινης» αποστολής.. Εξάλλου, ως Ολλανδός κατέχει το άθλημα. Στους δρόμους, τα ποδήλατα είναι πολλά περισσότερα από τα μηχανάκια ενώ υπάρχουν ειδικοί παράδρομοι ακόμη και στις πιο κεντρικές λεωφόρους!

*Με κούρεμα... αλά Πάτρικ Κλάιφερτ εμφανίστηκε ο Μέντες, ο οποίος από μακριά θυμίζε κάπως τον παλαίμαχο πλέον Ολλανδό στράικερ που έκανε τεράστια καριέρα σε Άγιαξ και Μπαρτσελόνα.

*Όσον αφορά τις... στυλιστικές του επιλογές, φορούσε κοκκινο-κίτρινα παπούτσια adidas, τα οποία ήταν στα χρώματα της δεύτερης εμφάνισης της Μπαρτσελόνα με τα χρώματα της Καταλονίας.

*Τον λαιμό του κοσμούσε ένα κολιέ σε κόκκινα και άσπρα χρώματα.

*Στην αρχή της προπόνησης είχε τετ-α-τετ με τον Γιάννη Αναστασίου και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο ενώ μόλις ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του, τα έλεγε στην σέντρα με τον Γιούσεφ Φος.

* Κατά την διάρκεια της προθέρμανσης τα έλεγε με τον πιτσιρικά Αναστασόπουλο, ενώ ρώτησε τον Λαγό για μια εντολή που ήταν στα ελληνικά. «More speed» ήταν η απάντηση του Λαγού στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού».


*Τον ανέλαβε ο Βασίλης Οικονομίδης μακριά από την υπόλοιπη ομάδα, στο κόρνερ. Εκεί έκανε διάφορες ασκήσεις με μπάλα, πάσες με δεξί και αριστερό ενώ παίζοντας στο κορόιδο αρκετές φορές προτίμησε να πασάρει με το τακούνι, κάνοντας τις περισσότερες φορές το σωστό.

* Ο Εμίρ Μπαϊράμι με ένα φοβερό απευθείας φάουλ... έγραψε το πιο ωραίο γκολ της προπόνησης και ο Ολλανδός παρακολουθώντας από μακριά έκανε «οοο» και μαζί με τον Φος σχολίαχαν το χτύπημα του Σουηδού.

* Έχοντας στραμμένα πάνω του τα βλέματα των δημοσιογράφων και του ενός και μοναδικού φωτογράφου, Δημήτρη Μπίρνταχα, φρόντισε να κάνει μερικά... κολπάκια με την μπάλα, δείχνοντας κάτι από την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση.

* Φαίνεται και είναι... θηρίο. Ψηλός, «χτιστός», με επιβλητική παρουσία που μπορεί να... τρομάξει αντιπάλους και συμπαίκτες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα