Συγκινητικά μηνύματα για Ζησόπουλο

Gazzetta team
Συγκινητικά μηνύματα για Ζησόπουλο

bet365

Ο Γιώργος Ζησόπουλος άλλαξε γειτονιά και μετά από επτά συναπτά έτη στον Λεβαδειακό από την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνίζεται με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό όμως δεν πέρασε ασχολίαστο από την τοπική κοινωνία της πόλης καθώς πολλά ήταν τα μηνύματα για τον "βιονικό" μέσο. Συγκεκριμένα σε ομάδα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μηνύματα όπως ZHSO PSYXARA GIA PADA APOLARA!, Ζησο για πάντα στις καρδιές μας, ZISO PSIXARA GIA PADA APOLARA.SE EYXARISTOUME GIA AYTA POU MAS EDWSES K EDEIXES PWS ISOUN LIVADITIS APO POLLOUS ALLOUS, Ziso megale opou kai an paizeis Levadeiakara mia zwi ksereis esu έκαναν τον ποδοσφαιριστή να λυγίσει όπως δήλωσε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

«Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα αυτή την αντίδραση από τον κόσμο της πόλης, φίλαθλο και μη. Έκανα μόνο φίλους όλα αυτά τα χρόνια στην Λιβαδειά και πραγματικά νιώθω συγκινημένος με τα λόγια τους. Φαίνεται πως εκτίμησαν την προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο καθώς και εμένα σαν άνθρωπο. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και να τους πω πως ο Λεβαδειακός είναι ένα τεράστιο κομμάτι στην ζωή μου όπως και η πόλη το δεύτερο σπίτι μου. Ξέρετε επτά χρόνια δεν είναι και λίγα..»

Τέλος ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σ.Φ Λεβαδειακού που ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά :

«Μεγάλε Γιώργο Ζησόπουλε σε ευχαριστούμε.. Τίμησες 7 ολόκληρα χρόνια την φανέλα με το έμβλημα της ομάδας μας έτσι όπως έπρεπε και έτσι όπως έκαναν πολλοί λίγοι. Σε ευχαριστούμε για όλα, ήσουν και είσαι ένας μαχητής του γηπέδου και γουστάρουμε να σε βλέπουμε να αγωνίζεσαι. Μετά τον τρελό Ιταλό που έχει μείνει χαραγμένος στην καρδιά και στο μυαλό μας, προστέθηκε και η φυσιογνωμία σου στους παίκτες και ανθρώπους που γουστάραμε να βλέπουμε να αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδος μας.
Καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική σου καριέρα...»

Σ.Φ Λεβαδειακού

Του Παναγιώτη Τσιάρα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα