Σενάριο για Εντιμάρ στον Παναιτωλικό

Gazzetta team
Σενάριο για Εντιμάρ στον Παναιτωλικό

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρουμανία, ο Βραζιλιάνος Εντιμάρ, ο οποίος έχει φορέσε τη φανέλα της Σκόντα Ξάνθη, έχει πρόταση από τους Αγρινιώτες.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά, ανήκει στην Ουνιβερσιτατέα Κλουζ και τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στην πορτογαλική Ρίο Άβε, έχοντας μια γεμάτη χρονιά. Την προηγούμενη, είχε φορέσει τη φανέλα της Ξάνθης, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Η ομάδα του μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα και μπήκε σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης. Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τη Ρουμανία, ο Παναιτωλικός θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και του έχει κάνει πρόταση για να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα