Αναγέννηση με Νέα Φιλαδέλφεια!

Αναγέννηση με Νέα Φιλαδέλφεια!

Αναγέννηση με Νέα Φιλαδέλφεια!

bet365

Η πρώτη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής της ΑΕΚ έγινε την Τετάρτη, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αναλύει το πλάνο του.

Ο «Τίγρης» υποδέχθηκε στα γραφεία της Aegean τους Μάκη Αγγελόπουλο, Βαγγέλη Ασλανίδη, Βάγια Βρεττάκου, Στέργιο Γατζούλα, Ηλία Λιβάνη, Κώστα Μαρινάκη, Φώτη Παπαγεωργίου, Απόστολο Πουλοβασίλη, Γιώργο Σκρέκη, Γιάννη Ολύμπιο και Κωνσταντίνο Κοτσάτο για να γίνει μια πρώτη κουβέντα για το πώς θα πρέπει από εδώ και πέρα να εξελιχθούν τα πράγματα.

Ο Μελισσανίδης επανέλαβε στους παρευρισκόμενους το πλάνο του για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα επιστρέψει στην κορυφή και παράλληλα θα μπει μπροστά για την κάθαραση και αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ολα αυτά, φυσικά, θα γίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ θα κατασκευάσει το νέο γήπεδο της, βάζοντας τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Γενικά, όπως είναι λογικό, ο «Τίγρης» δεν μπήκε τώρα στη διαδικασία να αναλύει διεξοδικά τα πάντα σε όλους καθώς αυτή η συνάντηση ήταν πιο πολύ... εθιμοτυπική και θα υπάρξουν άλλες συναντήσεις, πιο σημαντικές, από εδώ και πέρα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα