«Ολλανδός» Κουτρουμπής, κεφάτος Αναστασίου! (vid)

«Ολλανδός» Κουτρουμπής, κεφάτος Αναστασίου! (vid)

Νίκος Αθανασίου
«Ολλανδός» Κουτρουμπής, κεφάτος Αναστασίου! (vid)

bet365

Όστερμπεκ ημέρα πρώτη, με τον Γιώργο Κουτρουμπή να ενσωμανώνεται στην «πράσινη» αποστολή και τον Αναστασίου να έχει κέφια. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ!

Ένα ανέλπιστο... δώρο για τους απεσταλμένους του Τύπου επεφύλασσε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού επί ολλανδικού εδάφους. Κάθε καλοκαίρι η λογική λέει πως όλα τα βλέμματα πέφτουν στα νέα πρόσωπα και από αυτά υπήρχε... έλλειψη και μάλιστα σημαντική. Μπαϊράμι και τέλος θα είχε το... μενού, μέχρι που εμφανίστηκε ο Γιώργος Κουτρουμπής! Ο νεαρός στόπερ ενσωματώθηκε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, καθώς κατά την διάρκεια της Τρίτης ξεπεράστηκε το θέμα που υπήρχε με το συμβόλαιο του στην ΑΕΚ και είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού».

Έτσι, λοιπόν, ο Γιάννης Αναστασίου έχει στην διάθεση του ακόμη έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας ενώ υπάρχει και ο νεαρός Ρισβάνης, ο οποίος θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Παιανίας.

«Σε τι περιβάλλον σας έχω»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, πάντως, ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και είχε διάθεση για πλάκα στους δημοσιογράφους. Το μαγευτικό τοπίο του Όστερμπεκ αποτελεί ανάμνηση ζωής και ο 'Όλλανδός'' μόλις εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, είπε «είδατε σε τι περιβάλλον σας έχω φέρει, στο πιο κάτω δάσος έχει κάμπινγκ», σκορπώντας το γέλιο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα