Θέλουν Βλαχοδήμο στον Πλατανιά!

Θέλουν Βλαχοδήμο στον Πλατανιά!

bet365

Τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο φέρεται να θέλει ο Πλατανιάς, το σκέφτονται στον Ολυμπιακό μήπως ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας.

Προς την έξοδο οδηγείται ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, καθώς όπως δείχνει και η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα της νέας σεζόν.

Αυτό μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τα Χανιά, προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί ο Πλατανιάς, ο οποίος θέλει να «αρπάξει» την ευκαιρία και να πάρει τον ταλαντούχο εξτρέμ δανεικό από τους Πειραιώτες.

Παρόλα αυτά, οι πρωταθλητές Ελλάδος ακόμα δεν έχουν πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του Βλαχοδήμου. Κι αυτό γιατί υπάρχει σκέψη μήπως πάρει μία ακόμα ευκαιρία, να ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας στο Ζέεφελντ και να βγει μετά το τελικό... πόρισμα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα