«Συμφωνία Ολυμπιακού-Ρούμπιν για Τζιμπούρ»!

«Συμφωνία Ολυμπιακού-Ρούμπιν για Τζιμπούρ»!

Gazzetta team
«Συμφωνία Ολυμπιακού-Ρούμπιν για Τζιμπούρ»!

bet365

Βαλίτσες για... Καζάν φέρεται να φτιάχνει ο Ραφίκ Τζιμπούρ σύμφωνα με τους Ρώσους, που υποστηρίζουν ότι η Ρούμπιν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό και το οριστικό deal είναι αρκετά κοντά.

Σχεδόν βέβαιη θεωρούν στη Ρωσία την αποχώρηση του Αλγερινού στράικερ από τους νταμπλούχους Ελλάδας. Όπως αναφέρεται στο «Izvestia» σε δημοσίευμα που έχει τίτλο «Η Ρούμπιν σε διαπραγματεύσεις με τον Τζιμπούρ», η ομάδα του Καζάν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του πρώτου σκόρερ της φετινής Σούπερ Λιγκ, αφού υπάρχει ήδη μία καταρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Τα πάντα πλέον εξαρτώνται από τον παίκτη σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν οι Ρώσοι, αφού στην περίπτωση που τα βρει και μαζί του η Ρούμπιν, τότε θα αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους». Αξίζει να αναφέρουμε πως εφόσον τελικά γίνει το deal, θα πρόκειται για τον τρίτο ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών που μετακομίζει στη ρωσική ομάδα, μετά τους Μαρκάνο και Ορμπάιθ που έφυγαν πέρυσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα