Συμφώνησε με Ράφαελ ο Πλατανιάς

Gazzetta team
Συμφώνησε με Ράφαελ ο Πλατανιάς

bet365

Κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου Εμίντιο Ραφαέλ βρίσκεται ο Πλατανιάς.

Ο αριστερός αμυντικός που αναμένεται να έρθει σύντομα στη χώρα μας για να υπογράψει στην ομάδα των Χανίων, θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κανακούδη που μετακόμισε στον Απόλλωνα.

Ο 27χρόνος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός σε Κάσα Πία και Μασάμα ομάδες που αγωνίζονταν στη Β΄ Πορτογαλίας. Το 2007 πήρε μεταγραφή στην Πορτιμονένσε όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια έχοντας 46 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ τη σεζόν 2009-2010 μετακόμισε στην Ακαντέμικα Κοΐμπρα όπου είχε 26 συμμετοχές και 1 γκολ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Πόρτο στην οποία όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί λόγω των τραυματισμών που ειχε. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η μετακομισή του τον Ιανουάριο στην Μπράγκα όπου είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ αγωνιζόμενος τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα