Προς... Λιμάνι και ο Ντομίνγκες! (vids)

Προς... Λιμάνι και ο Ντομίνγκες! (vids)

Gazzetta team
Προς... Λιμάνι και ο Ντομίνγκες! (vids)

bet365

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Ολυμπιακό, που μετά τον Βάις, είναι έτοιμος να κλείσει και τον Τσόρι Ντομίνγκες της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Μπορεί να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς σε μεταγραφικό επίπεδο το φετινό καλοκαίρι για τους νταμπλούχους Ελλάδας, από τη στιγμή όμως που έγινε η αρχή με τον Βάις, η συνέχεια αναμένεται... καυτή. Μετά τον Σλοβάκο άσος, και τον... ψημένο Αμαλφιτανό, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους και τον Ντομίνγκες.

Πρόκειται για τον 32χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Ράγιο Βαγιεκάνο, που έχει μείνει ελεύθερος κι εκτός απροόπτου αναμένεται να γίνει κάτοικος... Πειραιά, εντός των προσεχών ημερών. Με 32 συμμετοχές, 5 γκολ και 7 ασίστ ολοκλήρωσε τη φετινό σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, επιστρέφοντας από την Αργεντινή και τη Ρίβερ Πλέιτ, την οποία βοήθησε να επιστρέψει στην Α' κατηγορία πέρυσι.

Προηγουμένως ο έμπειρος μέσος είχε περάσει από Βαλένθια, Ζενίτ και Ρούμπαιν Καζάν, στην οποία μεταγράφηκε το 2003, από τη Ρίβερ. Ακολούθως μεταπήδησε στη Ζενίτ έναντι σχεδόν 7 εκατ. ευρώ, για να τον αγοράσει ξανά όμως η ομάδα του Καζάν καταβάλλοντας περί τα 4 εκατ. ευρώ!

Δείτε στιγμιότυπα από τον Ντομίνγκες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα