Προς παραμονή ο Πίνο

Προς παραμονή ο Πίνο

Gazzetta team
Προς παραμονή ο Πίνο

bet365

Κάτοικος... Λιμανιού θα είναι όπως όλα δείχνουν και την επόμενη σεζόν ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, αφού ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιό του.

Ο Γιάννης Μανιάτης έκανε την αρχή, το ίδιο θα συμβεί εντός των προσεχών ημερών με τον Ρόι Κάρολ κι εκείνος που θα πάρει σειρά στις ανανεώσεις θα είναι πιθανότατα ο Πίνο. Μπορεί να πέρασε από... χίλια και δύο κύματα η σχέση του Κολομβιανού με τους νταμπλούχους Ελλάδας έπειτα από τα συνεχή πειθαρχικά του παραπτώματα, ωστόσο το μέλλον του βρίσκεται όπως φαίνεται στους «ερυθρόλευκους».

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Ιούνιο, ωστόσο υπάρχει οψιόν ανανέωσης από πλευράς Πειραιωτών και αναμένεται να ενεργοποιηθεί, σύμφωνα με το «Goal. Η ποιότητα του 26χρονου μεσοεπιθετικού άλλωστε είναι δεδομένη, ενώ και με τη συμπεριφορά του τους τελευταίους μήνες, έδειξε... μεταμέλεια για την προγενέστερη συμπεριφορά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα