Ανακοίνωσε τερματοφύλακα και γυμναστή η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε τερματοφύλακα και γυμναστή η Ξάνθη

bet365

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του 33χρονου Ισπανού τερματοφύλακα, Χοσέ Μαρία Χιμένεθ Πέρεθ, προχώρησε η Ξάνθη που ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Ηλία Αμπατζίδη ως γυμναστή.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν μετακόμισε στη Ρωσία για λογαριασμό της Ζενίτ και η Ξάνθη βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Χοσέ Μαρί Χιμένεθ Πέρεθ. Οι ακρίτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού τερματοφύλακα δίχως να γνωστοποιούν τη διάρκεια του συμβολαίου του. Παράλληλα, η Σκόντα ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Ηλία Αμπατζίδη ως γυμναστή.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Για τον Χιμένεθ Πέρεθ

Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή JOSE MARIA GIMENEZ PEREZ.

Για τον Αμπατζίδη

Γυμναστής για τα επόμενα 3 χρόνια στην Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ θα είναι ο κ. Αμπατζίδης Ηλίας.

Ποιος είναι

Ο Χοσέ Μαρία Χιμένεθ Πέρεθ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 31 Φεβρουαρίου 1980 στην Αλικάντε και έχει αρκετές παραστάσεις κυρίως από τη Σεγκούντα Ντιβιζιόν (Β' κατηγορία της Ισπανίας). Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του το 2001 από τη Μούρθια, ενώ την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για την ομάδα της γενέτειράς του, όπου έμεινε μέχρι το 2006. Από τότε και μέχρι σήμερα φορούσε τη φανέλα της Χέρεθ, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν τη σεζόν 2008-2009.

Η καριέρα του σε αριθμούς

Σεζόν Ομάδα Συμμετοχές

2001-2002 Μούρθια -

2002-2006 Αλικάντε 83

2006-2013 Χέρεθ 127

Ανανέωσε με Μαρίν

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και την ανανέωση του συμβολαίου του 32χρονου Γάλλου δεξιού χαφ, Νικολά Μαρίν, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον σύλλογο της Θράκης. «Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Nicola Marin», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα