Το «τρικ» του Φέργκιουσον με Ρονάλντο

Gazzetta team
Το «τρικ» του Φέργκιουσον με Ρονάλντο

bet365

Το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζεται, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να έχει κάνει μία κίνηση... καλής θέλησης πριν αποσυρθεί!

Το ξεκάθαρο tweet του Πορτογάλου ότι δεν έχει υπογράψει ανανέωση με την Ρεάλ Μαδρίτης χτύπησε ξανά... συναγερμό για τους επίδοξους διεκδικητές του. Παρότι η Παρί και η Μονακό έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα όσον αφορά το οικονομικό, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν ξεγράψει την περίπτωσή του και σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται πηγές από το σύλλογο, ο παίκτης θα ήταν θετικός στην επιστροφή του.

Η κίνηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον είχε κάνει να νιώσει νοσταλγία για το Ολντ Τράφορντ και ίσως παίξει το ρόλο της στην τελική του επιλογή, σύμφωνα με τους Άγγλους. Ο Σκωτσέζος είχε «σπάσει» τις συνήθειές του, αφήνοντας τα ονόματα των φιλοξενούμενων παικτών να α ανακοινωθούν μετά από αυτά των γηπεδούχων και με αυτό του Ρονάλντο να ακουστεί τελευταίο!

Η αποθέωση που γνώρισε ήταν τεράστια και ήταν προφανές ότι τον «άγγιξε». Μένει να δούμε αν θα παίξει ρόλο στην τελική του απόφαση, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει από τους Μερένγκες...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα