Επιμένουν για Μαλουντά και Ολυμπιακό

Επιμένουν για Μαλουντά και Ολυμπιακό

Gazzetta team
Επιμένουν για Μαλουντά και Ολυμπιακό

bet365

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φλοράν Μαλουντά κρατούν ζεστό τα γαλλικά ΜΜΕ, σημειώνοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να τον καλύψουν οικονομικά.

Το «μπαμ» με την απόκτηση του πρώην παίκτη της Τσέλσι φέρεται να προσπαθούν οι νταμπλούχοι Ελλάδας σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη χώρα του παίκτη. Από πλευράς Πειραιωτών το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι ότι απλώς έχει προταθεί ο 32χρονος άσος, ωστόσο στη Γαλλία επιμένουν να κάνουν λόγο για πρόταση στον Μαλουντά.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα Le 10 Sport αναφέρεται πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ενημέρωσε τους ανθρώπους της Γκινγκάμπ που τον πλησίασαν και του έκαναν προσφορά, ότι έχει σημαντικές προτάσεις από την Τουρκία και την Ελλάδα, καθώς και ότι προτιμάει να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Παράλληλα εκείνο που τονίζεται είναι ότι ήδη οι Ισά και Καρεμπέ τον έχουν πλησιάσει με σκοπό να μάθουν τις προθέσεις του για την προοπτική του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος στρατηγικός σύμβουλος των «ερυθρολεύκων» μάλιστα σύμφωνα με τους συμπατριώτες του πιέζει τον Μαλουντά να δει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος... Πειραιά, φέρνοντας ως παράδειγμα και τον ίδιο, αλλά επιπλέον και ότι μπορεί να ανοίξει ξανά η πόρτα της εθνικής ομάδας. Επιπροσθέτως τα γαλλικά ΜΜΕ επισημαίνουν τη δυνατότητα του Ολυμπιακού να καλύψει οικονομικά τις απαιτήσεις του Μαλουντά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα