Πήρε τον Κάντζι ο Λεβαδειακός!

Gazzetta team
Πήρε τον Κάντζι ο Λεβαδειακός!

bet365

Τον Μακούμπα Κάντζι, διεθνή φορ με την Γκάμπια, που έκανε τρομερό πρωτάθλημα στην Football League με την Καλλονή ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Λεβαδειακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βοιωτών για τον παίκτη που βοήθησε τα μέγιστα την Καλλονή για να κερδίσει την άνοδο στην Super League αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός γνωστοποίησε την απόκτηση του διεθνούς με την Γκάμπια επιθετικού, Μακούμπα Κάντζι. Ο διεθνής επιθετικός είναι 28 ετών και έχει αγωνιστεί για 8 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο των ΗΠΑ.

Τους τελευταίους 6 μήνες αγωνίστηκε με τα χρώματα της Καλλονής στο πρωτάθλημα της Football League, συμβάλλοντας -με τα γκόλ και τις ασίστ του -τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδος του στην Superleague. Η εντυπωσιακή του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν η αιτία που πολλές ομάδες της Superleague ήθελαν να τον εντάξουν στη δύναμή τους.

Οι αστραπιαίες και καθοριστικές κινήσεις των ανθρώπων του Λεβαδειακού και ειδικότερα του μεγαλομετόχου κ. Κομπότη, έφεραν τον Κάντζι στην Λιβαδειά, εμπλουτίζοντας την επιθετική γραμμή της ομάδος, αφού ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης». Στο μεταξύ ανακοίνωσε πως από την Δευτέρα 17 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουνίου, θα γίνουν δοκιμές νέων ποδοσφαιριστών.

Οι δοκιμές θα γίνουν στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς παρουσία του προπονητή Τάκη Λεμονή και των συνεργατών του και αφορούν σε ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 1995, 1996, 1997, 1998 και 1999. Οι δοκιμές θα γίνονται καθημερινά θα έχουν ώρα έναρξης 5 το απόγευμα. Για τυχόν διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 6986247111.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα