«Στην Αθήνα ο Βερδού!»

«Στην Αθήνα ο Βερδού!»

Gazzetta team
«Στην Αθήνα ο Βερδού!»

bet365

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta.gr από τους Ισπανούς, οι οποίοι αναφέρουν ότι ο Βερδού βρίσκεται στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό!

Το gazzetta.gr είχε προαναγγείλει εξελίξεις με τον έμπειρο Ισπανό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ και οι πληροφορίες από τη χώρα του επιβεβαιώνουν! Στον Ολυμπιακό επισήμως δεν λένε τίποτα, δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν, ωστόσο η πληροφόρηση από την Ισπανία αναφέρει ότι από το αργά χθες το βράδυ ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα και μιλάει με τον Ολυμπιακό.

Η μάχη που δίνεται για την απόκτησή του είναι μεγάλη, αφού εκτός από την Μπέτις και τη Βιγιαρεάλ, στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει η Σεβίλλη και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρά τις δυσκολίες, ο Ολυμπιακός δείχνει διατεθειμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να τον φέρει στο Λιμάνι! Νεότερα αναμένονται το απόγευμα, ενώ από τον Ολυμπιακό συνεχίζουν να κρατούν σιγή ιχθύος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα