Πιέζει για Γκρμπιτς ο Ερυθρός Αστέρας

Πιέζει για Γκρμπιτς ο Ερυθρός Αστέρας

Δημήτρης Τομαράς
Πιέζει για Γκρμπιτς ο Ερυθρός Αστέρας

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας το έχει βάλει σκοπό να πάρει τον Πέταρ Γκρμπιτς από τον Ολυμπιακό και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα μετά από συζητήσεις με το τεχνικό τιμ της ομάδας έχει καταλήξει στο ότι θέλει πολύ τον χαφ του Ολυμπιακού, Πέταρ Γκρμπιτς. Ο Μαυροβούνιος παίκτης ο οποίος ήταν πέρυσι δανεικός στην ΟΦΚ Μπέογκραντ επιζητά την επάνοδό του στο λιμάνι, ωστόσο οι δημοσιογράφοι της γειτονικής χώρας δίνουν προβάδισμα στον Ερυθρό Αστέρα για να αποκτήσει τον παίκτη με δανεισμό ενός έτους.

Όπως διαρρέεται ο Ερυθρός Αστέρας πιέζει πολύ την δεδομένη χρονική στιγμή ώστε να κάνει άμεσα δικό του τον Πέταρ Γκρμπιτς. Πάντως υπό προϋποθέσεις οι Πειραιώτες συζητούν ακόμα και την παραχώρησή του σε άλλο σύλλογο με κανονική μεταγραφή. Για τον Γκρμπιτς εκτός από τον Αστέρα και την Μπέογκραντ είχαν ανακύψει και... σειρήνες από Γερμανία και Ρωσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα