Ευχές Ατρομήτου σε Καρρά και Φούλοπ!

Ευχές Ατρομήτου σε Καρρά και Φούλοπ!

Φώτης Καρακούσης
Ευχές Ατρομήτου σε Καρρά και Φούλοπ!

bet365

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται στους Σταμάτη Καρρά και Μάρτον Φούλοπ ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, εξέδωσε ο Ατρόμητος.

Τα δύο κεντρικά πρόσωπα τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά το ποδόσφαιρό μας και δυστυχώς όχι για καλό λόγο, είναι ο Μάρτον Φούλοπ και ο Σατμάτης Καρράς. Ο πρώτος, υποβλήθηκε σε αφαίρεση όγκου στο χέρι του και ο δεύτερος παραλίγο να χάσει τα δάκτυλά του, όταν του έσκασε κροτίδα στο χέρι.

Κανένας από τους δύο δεν έπαιξε στον Ατρόμητος, όμως η ομάδα του Περιστερίου δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπό της εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται ταχεία ανάρρωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει την απόλυτη συμπαράσταση της στον πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης Μάρτον Φούλοπ και στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου Σταμάτη Καρρά για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν.

Στέλνει και στους δύο τις πιο θερμές της ευχές για ταχεία ανάρρωση, καλή δύναμη και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, εκεί όπου ανήκουν!

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι κοντά τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα