Έκλεισε Σεντεμέντε η Βέροια

Έκλεισε Σεντεμέντε η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Έκλεισε Σεντεμέντε η Βέροια

bet365

Μετά την απόκτηση του νεαρού επιθετικού, Παναγιώτη Πλαβούκου, η Βέροια ενισχύθηκε και στην άμυνα, καθώς ανακοίνωσε τον 20χρονο στόπερ, Γιάννη Σεντεμέντε.

Τις μεταγραφές της συνέχισε σήμερα η Βέροια, καθώς σήμερα ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιάννη Σεντεμέντε, μετά τον νεαρό επιθετικό, Παναγιώτη Πλαβούκο. Πρόκειται για τον 20χρονο στόπερ του Ρούβα, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Σεντεμέντε για 3 χρόνια.

Ποιος είναι

Γεννημένος στις 15 Ιουνίου 1992, ο Γιάννης Σεντεμέντες ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Τρίπολης και ακολούθησαν οι ΠΑΣ Κόρινθος, Ιωνικός και Προοδευτική πριν πάρει μεταγραφή για τον Ρούβα τον Ιανουάριο του 2012. Στον 1,5 χρόνο που έμεινε εκεί είχε 26 συμμετοχές στη Football League 2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα