«Έτοιμοι να σκοτώσουν για τον ΠΑΟΚ!»

«Έτοιμοι να σκοτώσουν για τον ΠΑΟΚ!»

Gazzetta team
«Έτοιμοι να σκοτώσουν για τον ΠΑΟΚ!»

bet365

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναφέρθηκε στην πίεση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι θα ήθελε του χρόνου να δει την Τούμπα γεμάτη.

Ο Κροάτης αμυντικός πέτυχε το γκολ που έστειλε τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και με δηλώσεις του στον Arena αναφέρθηκε στην πίεση και την αγχώδη χρονιά που πέρασε, ενώ χαρακτήρισε... λίγο εξτρίμ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Οι δηλώσεις Σίλντενφελντ στον «Arena»

Για το παιχνίδι στα Γιάννενα: «Ηταν το πιο εφιαλτικό σενάριο αυτό που πήγε να παιχτεί στα Γιάννενα. Όταν γυρίσαμε το παιχνίδι και πετύχαμε το 2ο γκολ, ρώτησα πόσο είναι το σκορ στο άλλο παιχνίδι. Ίσως να είχαμε τελειώσει πιο νωρίς, αν είχαμε κάνει 2 νίκες στην αρχή των πλέι οφ. Η αγωνία ήταν μεγάλη και ίσως γι' αυτό μας είδατε να ξεσπάμε».

Για την ενημέρωση για το αποτέλεσμα στο Περιστέρι: «Μετά από το 2ο γκολ, ρωτούσαμε για το άλλο παιχνίδι. Ξέραμε ότι δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε, γιατί έπρεπε να συγκεντρωθούμε στη νίκη. Αφού τελείωσε το δικό μας ματς, είχαμε την αγωνία, περιμέναμε και όλα πήγαν καλά και πετύχαμε τον στόχο μας».

Για τους πανηγυρισμούς :«Ημασταν πολύ χαρούμενοι. Όλοι μας είχαμε πει πως αν νικούσαμε, θα είχαμε ελπίδες. Τελείωσε καλά, το γιορτάσαμε, βγήκαμε και λίγο έξω. Ήταν κάτι χαρούμενο για όλους».

Για το πώς έζησε τον ΠΑΟΚ από τη μέρα που ήρθε: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο έτσι και αλλιώς, πόσο μάλλον όταν περιμένουν όλοι να βγεις πρώτος και εσύ έχεις κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Ήταν μία πολύ αγχώδης χρονιά. Κάποιες στιγμές στα πλέι οφ ήταν ιδιαίτερα στενάχωρες. Είναι ίσως λίγο πιο γλυκιά η χαρά τώρα. Ο ιδιοκτήτης μας είχε ζητήσει να είμαστε πρώτοι και να πάμε στο Champions League, το πετύχαμε και είμαστε όλοι χαρούμενοι τώρα».

Για αυτά που έγιναν με τους οπαδούς τον τελευταίο καιρό: «Είναι λίγο εξτρίμ... Αλλά το καταλαβαίνω, γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγαπάει πολύ την ομάδα και είναι έτοιμοι να σκοτώσουν για αυτήν, όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα. Είμαι ενάντια στη βία, αγαπώ την πίεση κι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορώ να το αντέξω, είναι κάτι που μου αρέσει. Είμαστε έτοιμοι για τις δύσκολες στιγμές, αρκεί να είναι σε ένα κόσμιο επίπεδο».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι αμυντικός αλλά σε κάποιες στημένες φάσεις μπορώ να σκοράρω. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, σημαντικό γκολ και μπορώ να πάω τώρα, ήρεμος διακοπές. Η δουλειά μου είναι να υπερασπίζομαι την εστία μου, αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, βλέπετε ότι οι ομάδες επιλέγουν ψηλούς αμυντικούς για να έχουν πλεονέκτημα στις στημένες φάσεις. Εμείς με 2 στημένες φάσεις γυρίσαμε το παιχνίδι και πάμε στο Champions League».

Για τους πιθανούς αντιπάλους στα προκριματικά του Champions League: «Εχω αντιμετωπίσει κάποιες από αυτές τις ομάδες. Δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω τη Φενέρμπαχτσε, νομίζω είναι η πιο δυνατή. Τη Μέταλιστ την έχω κερδίσει με τη Στουρμ, ίσως και η Λιόν να ήταν μία καλή αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ. Έχω παίξει απέναντι σε Φενέρμπαχτσε, Μέταλιστ και Ζενίτ. Είναι άλλο επίπεδο από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα χρειαστεί να έρθουν κάποιοι καλοί παίκτες και να μας βοηθήσουν. Απέναντι σε όλες τις ομάδες έχεις ελπίδες, γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις με καλές ομάδες, έχεις κίνητρο, τρέχεις περισσότερο και σου βγαίνει ο καλύτερος εαυτός».

Για την άδεια Τούμπα στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Δεν το ήξερα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς οπαδούς και θα ήταν πιο εύκολο για αυτόν να τους έχεις δίπλα του. Εκπλήσσομαι αρνητικά. Η έδρα είναι πολύ δυνατή κι ο ΠΑΟΚ στηρίζεται σε αυτήν. Είναι ένα μειονέκτημα».

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ και το μήνυμα που στέλνει: «Είχα καλή εμπειρία στην Τουρκία και στην Κροατία. Και οι φίλοι του ΠΑΟΚ ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Αλλά δυστυχώς δεν έζησα την εμπειρία της γεμάτης Τούμπας. Δεν ξέρω άμα θα το ζήσω του χρόνου. Θα δούμε. Θα ήθελα να είναι ο εαυτός τους, όχι φυσικά όταν χάνουμε τα παιχνίδια, αλλά να είναι γεμάτο το γήπεδο. Είναι χαρά μου να παίζω στην Τούμπα και μακάρι να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα