Και Μπράατεν για Ολυμπιακό

Και Μπράατεν για Ολυμπιακό

Και Μπράατεν για Ολυμπιακό

bet365

Ο 31χρονος Ντάνιελ Μπράατεν του οποίου το συμβόλαιο με την Τουλούζ λήγει φέτος το καλοκαίρι έχει γίνει σύμφωνα με τους Γάλλους πόλος έλξης για πολλές ομάδες. Μέσα σε αυτές είναι και ο Ολυμπιακός.

Τα γαλλικά ΜΜΕ ανέδειξαν πως ο Ολυμπιακός φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Μπράατεν της Τουλούζ. Ο έμπειρος διεθνής Νορβηγός μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Τουλούζης. Η Τουλούζ του προσέφερε διετές συμβόλαιο όμως εκείνος το απέρριψε.

Πρόθεσή του είναι να βρει ένα καλό συμβόλαιο σε Ισπανία ή Αγγλία με τον ατζέντη του να τονίζει πως δεν υπάρχει κάτι το οριστικό. Ο Χένινγκ Μπεργκ που τον εκπροσωπεί βέβαια συμπλήρωσε πως η Λεβάντε είναι η μόνη ομάδα που έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον.

Πέραν των Πειραιωτών οι Γάλλοι κάνουν λόγο εκτός από την Λεβάντε και άλλες ισπανικές ομάδες. Επίσης γράφουν για συλλόγους από την Αγγλία και την Τουρκία και τις νορβηγικές Ρόζενμποργκ και Βαλερένγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα