Αδειάζει το ρόστερ για Μπέιλ

Αδειάζει το ρόστερ για Μπέιλ

bet365

Η Τότεναμ είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει αρκετούς παίκτες από το ρόστερ της προκειμένου να κρατήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

Το μέλλον του Ουαλού άσου στην Τότεναμ θεωρείται αμφίβολο καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να τον ντύσει στα λευκά.

Ο ίδιος ο Μπέιλ θα επιθυμούσε την παραμονή του στο Βόρειο Λονδίνο ωστόσο λαμβάνοντας πάνω από 200,000 ευρώ στο βδομαδιάτικο συμβόλαιό του.

Οι Σπερς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούν να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις, ωστόσο είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν αρκετούς παίκτες από το υπάρχον ρόστερ τους που βρίσκονται εκτός πλάνων του Βίλας-Μπόας για να ανταμείψουν τον Μπέιλ με νέο συμβόλαιο.

Έτσι όπως γράφει ο αγγλικός Τύπος παίκτες με παχυλές απολαβές όπως οι Μπέντλεϊ, Γκαλάς (που λήγουν τα συμβόλαιά τους), αλλά και οι Αντεμπαγιόρ, Ασού-Εκοτό, Λίβερμορ, Χάντλστοουν και Γκόμες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν ελαφρύνοντας το μπάτζετ του συλλόγου περίπου κατά 20 εκατομμύρια ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα