Στην Τούμπα... νυχτώνει με Ναπολεόνι! (vids)

Στην Τούμπα... νυχτώνει με Ναπολεόνι! (vids)

bet365

Ο... Μέγας Ναπολεόνι χτύπησε 2 φορές και ο Ατρόμητος... ξάπλωσε στο φινάλε τον ΠΑΟΚ (1-2) και είναι αγκαλιά με το «σεντόνι»! Χοντρό κράξιμο στην Τούμπα! 2 δοκάρια οι Περιστεριώτες!

Ματσάρα έγινε στην Τούμπα με τον Ατρόμητο να παίρνει την νίκη που του δίνει το μισό εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Σαλπιγγίδη στο 33’ μετά από λάθος του Ράντμαν, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 46’ με τον Ναπολεόνι. Οι Περιστεριώτες που είχαν δύο δοκάρια πήραν το τρίποντο στις καθυστερήσεις με τον Ιταλό.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης προτίμησε να ξεκινήσει με τον Σταφυλίδη στην μεσαία γραμμή και όχι με τον Λόρενς. Ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, δεξιά Αποστολόπουλος αι αριστερά ο Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατσουράνης και Κουμάλο, Στο κέντρο οι Φωτάκης και Σταφυλίδης, ενώ στις πτέρυγες οι Ολίσε και Ρομπέρ. Στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης με τον Βούκιτς.

Ο Γιώργος Παράσχος με 4-2-3-1 ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Ράντμαν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο κόνδρας και αριστερά ο Νάστος. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λαζαρίδης και Φυτανίδης. Αμυνικά χαφ οι Δημούτσος και Ιγκλέσιας στον άξονα ο Σουμπίνιο στις πτέρυγες οι Καραγκούνης και Ουντόζι και στην κορυφή ο Ναπολεόνι.

Πίεσε ψηλά

Ο ΠΑΟΚ βγήκε δυνατά πιέζοντας ψηλά την άμυνα του Ατρομήτου υποχρεώνοντας τους Περιστεριώτες να πέφτουν σε λάθη στην δεύτερη πάσα. Οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν αρκετούς συνδυασμούς στον αγωνιστικό χώρο όπως στην φάση του 8ου λεπτού. Ο Λίνο ελίχθηκε πολύ ωραία έδωσε στον Βούκιτς με τον Σέρβο να πιάνει το δυνατό σουτ και την μπάλα να περάνει πάνω από οριζόντιο δοκάρι του Ράντμαν.

Από τον άξονα ο Ατρόμητος

Μετά το 20’ ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά με τους Δημούτσο, Ιγκλέσιας και Σουμπίνιο να βγάζουν σε κόντρα αντεπιθέσεις τους Ναπολεόνι και Ουντόζι. Η εστία του Γλύκου δεν απειλήθηκε όμως οι συχνές κατεβασιές ήταν ένα πρόβλημα για τον Γιώργο Γεωργιάδη που έψαχνε τους τρόπους να περιορίσει την μεταφορά της μπάλας στην πλευρά του ΠΑΟΚ. Η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ του Δικεφάλου με ποσοστό 54% έναντι 46% του Ατρομήτου.

Έβαλε το χεράκι του ο Ράντμαν και 1-0

Στο 33’ με το δώρο του Ράντμαν πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Σαλπιγγίδη. Ο Ρομπέρ από τα αριστερά γύρισε για τον Ολίσε που από το ύψος του πέναλτι έκανε κακό σουτ, όμως ο Ράντμαν έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Σαλπιγγίδης με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.

Με Ολίσε ο ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς μέχρι το τέλος του ημιχρόνου προτίμησαν την δεξιά πλευρά με τον Ολίσε να έχει κέφια αναγκάζοντας τον Παράσχο να δώσει εντολή στον Λαζαρίδη να βοηθάει τον Νάστο στις επελάσεις του Λιβεριανού.

Με Σουμπίνιο ο Ατρόμητος

Οι φιλοξενούμενοι επέμεναν από τον άξονα με τον Σουμπίνιο να προσπαθεί να βρει τους χώρους, αλλά και τον Ναπολεόνι σε θέση για γκολ όπως στη φάση ου 39ου λεπτού. Ο Βραζιλιάνος βρήκε ωραία τον Ιταλό επιθετικό όμως δεν έκανε το κοντρόλ όπως θα ήθελε και ο Γλύκος βγήκε και μπλόκαρε.

Κοιμήθηκε η άμυνα και 1-1

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ έκανε δύο φορές σέντρα κι αυτό γιατί η άμυνα του κοιμήθηκε στην κάθετη πάσα του Ουντόζι για τον Ναπολεόνι. Ο Ιταλός «χώθηκε» ανάμεσα σε Αποστολόπουλο και Κατσουράνη και με πλασέ νίκησε τον Γλύκο κάνοντας το 1-1.

Κόλλησε το μυαλό του

Στο 54 το δεύτερο δωράκι του Ράντμαν ο ΠΑΟΚ δεν το εκμεταλλεύτηκε για να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου θέλοντας να δώσει στον Ιγκλέσιας την έστειλε πάνω στον Βούκιτς. Ο Σέρβος αντί να σουτάρε σε κενό τέρμα προτίμησε να πάρει λίγα μέτρα προς την εστία όμως όταν δέχθηκε πίεση από τους Περιστεριώτες γλίστρησε χάνοντας μοναδική ευκαιρία.

Από μια κλασσική ευκαιρία

Το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά με τον ΠΑΟΚ να ζητάει το γκολ της νίκης, αλλά και τον Ατρόμητο να είναι φωτιά στις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι στο 68' έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Γεωργιάδη να κάνει ωραία σέντρα και τον Σαλπιγγίδη να μην μπορεί από το ύψος της μικρής περιοχής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση του Ατρομήτου ήρθε στο 76'. Οι Περιστεριώτες έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα του ΠΑΟΚ, η μπάλα πήγε στον Σουμπίνιο που με ένα απίστευτο πλασέ την έστειλε στο δοκάρι του Γλύκου.

Δεν πλήρωσε το λάθος του Γλύκου

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε σε μια φάση να κάνει όχι ένα αλλά τρία λάθη και ευτυχώς για φιλάθλους του Δικεφάλου που δεν είδαν το πλασέ του Μπρίτο να καταλήγει στα δίχτυα του Γλύκου. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε τραγικό διώξιμο με τον Μπρίτο να πλασάρει σχεδόν από την σέντρα με τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΚ.

Τιμώρησε στο τέλος ο Ναπολεόνι

Κι ενώ πίστεψαν όλοι πως το ματς να κλείσει ισόπαλο στις καθυστερήσεις ο Ατρομήτος πέτυχε την ανατροπή με τον Ναπολεόνι. Ο Πίτου Γκαρσία έκανε εντυπωσιακή πάσα στον Ιταλό επιθετικό που με πλασέ τεράστιου παίκτη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.

MAN OF THE MATCH: Πέτυχε δύο γκολ δίνοντας το εισιτήριο στην ομάδα του για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ. Ο Ναπολεόνι ήταν ο καλύτερος με διαφορά παίκτης του αγώνα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Ράντμαν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πετύχει το 1-0 με τον Σαλπιγγίδη, ενώ στο δεύτερο δωράκι του ο Βούκιτς δεν το άνοιξε ποτέ.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Σουμπίνιο έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι καθώς από τα δικά του πόδια ο Ατρόμητος έβγαινε στην κόντρα επίθεση.

Η ΓΚΑΦΑ: Δεν του βγήκε, του Γιώργου Γεωργιάδη η χρησιμοποίηση του Φωτάκη στη μεσαία γραμμή. Ο Καλαματανός για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν κακός με τον κόσμο να δυσφορεί με την παραμονή του στο παιχνίδι. Μάλιστα στο 68’ όταν αντικαταστάθηκε υπήρξαν και κάποιες χλιαρές αποδοκιμασίες , εκτός από χειροκροτήματα.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Στυλιάρας μπορεί να μην έκανε το μεγάλο λάθος όμως είχε πολλές λάθος υποδείξεις ενώ χαρίστηκε στον Μπάλλα την δεύτερη κίτρινη κάρτα που θα έδινε στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να παίξει με αριθμητικό πλεονέκτημα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Το μαγικό εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο Περιστέρι. ΟΙ φιλοξενούμενοι παλικαρίσια πήραν μια μεγάλη νίκη μέσα στην Τούμπα με τον κόσμο να αποδοκιμάζει και πάλι τους παίκτες για την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και αν κερδίσουν τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας θα πάρουν αυτοί το εισιτήριο.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Βούκιτς(55’ Γεωργιάδης), Ρομπέρ, Σαλπιγγίδη, Λίνο, Φωτάκης(68’ Αθανασιάδης), Κατσοράνης, Κουμάλο, Ολίσε
Ατρόμητος(Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας(70’ Μπάλλας), Δημούτσος, Καραγκούνης(58’ Μπρίτο), Ναπολεόνι, Σουμπίνιο, Ουντόζι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα